Ηλικία εκπαίδευσης

Τα σκυλιά είναι ζώα, τα οποία μας προσφέρουν πολλά με διάφορους τρόπους, αλλά πριν απ΄ όλα μας προσφέρουν την ανιδιοτελή αγάπη και τη συντροφιά τους!
Η σχέση μας μαζί τους είναι σπουδαία και μοναδική!

Με τον πιο σύγχρονο και απόλυτα φιλοζωϊκό τρόπο, θα μπορέσετε να εκπαιδεύσετε το σκυλάκι σας ευχάριστα και για εκείνο και για εσάς και να φτιάξετε μια αρμονική σχέση συμβίωσης μαζί του, βασισμένη στην αγάπη και την επικοινωνία.

Τα κουτάβι, θα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη απέναντί σας πριν αρχίσει να μαθαίνει.

Όσο νωρίτερα αρχίσουμε την εκπαίδευση, τόσο το καλύτερο γι΄ αυτό και εσάς.

Όλοι οι κηδεμόνες ζώων, έχουμε υποχρέωση να δείξουμε στα σκυλιά μας έγκαιρα, ποιες είναι οι συμπεριφορές που θέλουμε να έχουν, πριν μεγαλώσουν με τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές, που θα χρειάζονται διόρθωση στο μέλλον.

Και όλοι γνωρίζουμε, πως είναι πιο εύκολο να μαθαίνεις κάτι από την αρχή σε κάποιον (άνθρωπο, ζώο, πτηνό κλπ), από το να προσπαθείς να του το αλλάξεις ή να το διορθώσεις.

Οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές, μπορούν να εξελιχθούν σε μόνιμες καταστάσεις, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στη συμβίωσή μας.

Η εκπαίδευση του κουταβιού σας μπορεί να αρχίσει από 2 μηνών.

Με την Θετική Ενίσχυση Συμπεριφοράς, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε να φθάσει στην ηλικία των 6 μηνών για να αρχίσει η εκπαίδευσή του.

Μπορείτε να ενημερωθείτε, για τον τρόπο που θα εκπαιδεύσετε τα σκυλάκια σας.
Να μάθετε, πως να ανταμείβετε τις καλές συμπεριφορές και πως να αποφεύγετε ή να μειώνετε τις "κακές" συμπεριφορές.