Γνωρίστε με

Είμαι η Ελένη Κασπίρη, θετική εκπαιδεύτρια σκύλων!

Αγαπώ τα ζώα από παιδί κι εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι, με τη φροντίδα αδέσποτων ζώων!

Η δυστυχία και ο πόνος αυτών των πλασμάτων, που βρέθηκαν στο δρόμο, εξ΄αιτίας της απονιάς και της αδιαφορίας κάποιων συνανθρώπων μας δε με άφησε αδιάφορη!

Η Θετική ενίσχυση συμπεριφοράς, είναι η μέθοδος που επιβραβεύει μια επιθυμητή συμπεριφορά του ζώου και η κάθε είδους βία και τιμωρία δεν έχουν θέση σ΄αυτή, που έτσι κι αλλιώς με βρίσκουν κάθετα αντίθετη!

Ετσι, αποφάσισα να γίνω θετική εκπαιδεύτρια και φοίτησα στη σχολή "StarDogs Trainers Academy" του Γιάννη Αραχωβίτη! (www.stardogs.gr)

Και έβαλα στόχο μου, να βοηθήσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ να καταλάβουν, ότι τα σκυλιά (όπως και άλλα ζώα) μπορούν να μάθουν, (με καλό τρόπο) αρκεί εμείς να ξέρουμε αυτό τον τρόπο να τους δείξουμε τι θέλουμε, ελπίζοντας έτσι, σε ευτυχισμένες συμβιώσεις!

Ονειρεύομαι, να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι, ώστε να έρθει μια μέρα, με όσο το δυνατόν λιγότερα, έως καθόλου αδέσποτα στους δρόμους!!!

Όλη αυτή την προσπαθειά μου, θέλω να την αφιερώσω:

1. Στη Sweety μου, το συντροφάκι μου!

Εφυγε από κοντά μου στις 10/12/2005 και ένιωσα πως η ζωή μου έγινε ξαφνικά πολύ φτωχή και άδεια!

2. Στον Oscar, τη Σάντυ, τον Ελβις, τον Κουίνι, τον Πάρη, τον Ονούφριο, τον Ιππότη,τον Κανέλο!

3. Στο Φάτσα, την Τσουτσού, τη Μπουμπού, τον Βίκτωρα, το Δρακουμέλ, το Αγρίμι, την Μαυρούλα, τον Τραυματία και τα αδέλφια του, τη Μούρη, το Νίνο, τη Γαλανομάτα, την Τερατούλα, τη Σουσού, την Κανέλα, τον Πασχάλη, τον Τσάρλυ,το Speedy,τον Μαύρο, τον Λέοντα, τη Blakcy, τον Κούκλο, τον Αρκούδο, τη Σουβλίτσα, τη Στρίγγλα, το Παιδί, το Γκουσγκούνη, το Μπόμπιρα, το Χοντρούλη, τα Κουκλάκια, την Άσχημη.

Σε όλες αυτές τις ψυχές και σε πολλές άλλες, που θυσιάζουν καθημερινά το αίμα τους, στο βωμό της ασυνηδεισίας κάποιων συνανθρώπων μας.

- Να ευχαριστήσω το δασκαλό μου Γιάννη Αραχωβίτη, γιατί μου έδειξε τον τρόπο! Μου έδειξε, πως μπορώ μέσα από τη Θετική εκπαίδευση, να βοηθήσω ζωάκια και ανθρώπους να ζουν μαζί ευτυχισμένα!

- Να ευχαριστήσω και τον "φύλακα αγγελό" μου, γιατί μου έδειξε τον δρόμο και έτσι, βρέθηκα στη σχολή Θετικής εκπαίδευσης ζώων.