Ντιέγκο

Ο Ντιέγκο

Ο Ντιέγκο είναι ένας αδέσποτος σκύλος, πολύ μεγάλος στην ηλικία, που έχει ζήσει σχεδόν όλη τη ζωή του στους δρόμους! Όταν πριν ένα χρόνο περίπου αρρώστησε πολύ σοβαρά, τον περιέθαλψε και τον βοήθησε μια συμπολίτης μας, εξαιρετικά ζωόφιλη και υπέρμετρα ευαίσθητη με τα ζώα! Αδυνατώντας να τον υιοθετήσει, τον φιλοξένησε για ένα μεγάλο διάστημα, φροντίζοντας το καλύτερο γι’ αυτόν!

Μαθαίνοντας λοιπόν την ιστορία του, συμπόνεσα πολύ αυτό το γέρο-σκυλάκο και στις 19/12/2009, αποφάσισα να τον πάρω στο σπίτι μου. Θέλω να του προσφέρω, - στον όσο χρόνο ζωής του έχει απομείνει- , ότι στερήθηκε.

Σίγουρα, ότι και να κάνει κανείς, δε μπορεί να αναπληρώσει όλα αυτά που έχασε και να σβήσει όσα υπέφερε, όλα αυτά τα χρόνια της αδέσποτης ζωής του, αλλά εγώ θα κάνω ότι μπορώ, από δω και πέρα γιά να είναι ήρεμος, ασφαλής και (αν μπορέσω να το καταφέρω) και χαρούμενος!

Ο Ντιέγκο όντας πολύ μεγάλος στην ηλικία και με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, στάθηκε αδύναντον να στειρωθεί

Ο Ντιέγκο έφυγε από κοντά μας στις 07/05/2012, πολύ κουρασμένος και εξασθενημένος από όλα τα προβλήματα υγείας που είχε τα 2,5 χρόνια που ήταν μαζί μας.
Θα ζει για πάντα ως Άρχοντας στην καρδιά μας και θα είναι ο αγαπημένος, βασανισμένας μας γερούλης,
Θα ζει για πάντα στη σκέψη μας, ως ο αγωνιστής σκύλος, που πάλεψε για τη ζωή του και με τη δύναμή του έδωσε σε εμάς μάθημα ζωής!

Ράτσα: 
Φύλο: 
Αρσενικό